Monday, January 14, 2019

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για αναβολικά στεροειδή

Σκεφτείτε να μάθετε για τα στεροειδή; Θέλετε να μάθετε τι είναι όλα αυτά; Έχω γράψει στην πραγματικότητα αυτό το άρθρο για να σας προσφέρουμε ένα κομμάτι των στεροειδών γνώσης.

Τι είναι?

Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικά εκδόσεις της τεστοστερόνης, όλα-τα φυσικά ορμονών του φύλου του σώματος. Τα αναβολικά στεροειδή έχουν πράγματι εντυπωσιακό σε επαγγελματίες αθλητές, καθώς και οικοδόμοι σώμα οφείλεται στο γεγονός ότι ενισχύουν τη διάσταση, αλλά και σκληρότητα των μυϊκών ιστών. Μπορούν επίσης να ενισχύσει την επιθετικότητα και τον ανταγωνισμό, η οποία μπορεί να είναι προτιμότερο χαρακτηριστικά σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και στο κέντρο ευεξίας.

Το πώς ακριβώς αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται ως ναρκωτικά;

Γενικά αναβολικά στεροειδή μπορεί να συνιστάται να διαφημίσει την όρεξη, την τόνωση της ανάπτυξης των οστών, δημιουργούν αρσενικό την ηλικία της εφηβείας, για να μειώσει τις επιπτώσεις του μυϊκού ιστού σπατάλη από επίμονες καταστάσεις, όπως ο καρκίνος των κυττάρων ή του AIDS, καθώς μπορεί να αποκαλύψει εγγύηση ως ένα αρσενικό γέννησης έλεγχος. Τα φάρμακα είναι εύκολα διαθέσιμα ως οδοντική χάπια, ενέσιμα στεροειδή, καθώς και κηλίδες του δέρματος.

Ακριβώς Πώς αναβολικά στεροειδή εργασίας;

Τα αναβολικά στεροειδή μετατρέψει μυϊκής μάζας και δύναμης. Τα στεροειδή επιφέρει αυξημένη παραγωγή υγιεινών πρωτεϊνών, οι οποίες είναι τα δομικά στοιχεία των μυών (πάνω οικοδομικά τετράγωνα υποδηλώνει περισσότερο πιθανότητα της μυϊκής μάζας και την αντοχή). Παρακάτω είναι η παρακάτω επιστήμη.

Όταν ένα στεροειδές καταναλώνεται είτε από του στόματος είτε με έγχυση, ταξιδεύει στους υποδοχείς ανδρογόνων βρίσκεται μέσα στα πολυάριθμα κύτταρα. Αυτή η σύνδεση γυρίζει στο ορμονικό υποδοχέα παράγοντα ανάπτυξης ενός φορέα RNA, το οποίο υποδηλώνει το DNA για την κατασκευή ειδικών υγιείς πρωτεΐνες (μυών οικοδομικά τετράγωνα). Αυτές οι πρωτεΐνες ταξιδεύουν σε όλο το σώμα δημιουργώντας αντιδράσεις αναβολικό / ανάπτυξης. Αν και αναβολισμός είναι η κύρια δραστηριότητα των στεροειδών, που εξάγει επίσης αρκετές διάφορες άλλες επιθυμητή και δυσμενή αποτελέσματα.

Έτσι, μπορούν να λειτουργούν; Ναι, υπάρχει η ανάγκη να τους πάρει ΟΧΙ, υπάρχουν εφικτές σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις; ΠΡΑΓΜΑΤΙ. Ακόμα ακούγεται εντάξει για να λάβει στεροειδή; Συνέχισε να διαβάζεις.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τη χρήση αναβολικών στεροειδών;

Εκτός από την αύξηση της μυϊκής αντοχής μάζας, καθώς και μάζας, τα αποτελέσματα της λήψης αναβολικών στεροειδών περιλαμβάνουν επιβλαβή τροποποιήσεις στα επίπεδα χοληστερόλης, υψηλή αρτηριακή πίεση, την ακμή, ηπατική βλάβη, και τροποποιήσεις στο πλαίσιο της αριστερής κοιλίας της καρδιάς οι οποίες είναι αρκετές από τα συμπτώματα που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακή νόσο.

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν ανδρογόνο ή virilizing επιπτώσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι επηρεάζουν αρσενικά χαρακτηριστικά, όπως επεσήμανε πάνω. Τα αναβολικά στεροειδή επηρεάζουν την έναρξη της εφηβείας, η αύξηση της κλειτορίδας στις γυναίκες, καθώς και το πέος των αρσενικών παιδιών (δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους σε ενήλικες αλλά θα μπορούσε να μειώσει τους όρχεις), αύξηση του μεγέθους των χορδών τραγούδι και η καλλιέργεια της φωνής, αύξηση της τριχοφυΐας του σώματος (στήθος, πλάτη), καθώς και στις αρχές φαλάκρας στα άτομα με προδιάθεση σε αυτό. Ένα άλλο ανεπιθύμητων ενεργειών μειωμένη γονιμότητα, καθώς και ατροφία των όρχεων (συστολή).

Πολύ πιο πιθανή γνωστές αρνητικές επιπτώσεις που Στεροειδών πελάτες Κίνδυνος:

  • Βελτιωμένη λειτουργία του ήπατος.
  • Η κλινική κατάθλιψη Φυσικών τεστοστερόνη Βιομηχανία.
  • Αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης και υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Μεταμορφωθεί Χαρακτηριστικό του θυρεοειδούς.
  • Αιμορραγία από τη μύτη.
  • Η ανάπτυξη των προτομή όπως κυττάρων στα αρσενικά
  • Η ινσουλίνη αναισθησία
  • Ανδρογονικές παρενέργειες όπως λέπτυνση μαλλιών, διευρυμένη προστάτη, λιπαρό δέρμα, κατακράτηση νερού (τυπική εμφάνιση), ενισχυμένη μαλλιά σώμα στο στήθος και την πλάτη.
  • Καχεκτική ανάπτυξη, αν είστε νεαρός ενήλικας.
  • Οι orals ομοίως τείνουν να δημιουργήσουν ναυτία ή εμετό, χαλαρότητα των εντέρων, ανωμαλία, καθώς και εμετό.
  • Μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη των όγκων.

Το πρόβλημα είναι με πολλά τη στιγμή που θα πάρετε σε αυτό που δεν προτίθεται να βγει από αυτήν, καθώς θα διατηρήσει απλά αυξάνοντας τις ευκαιρίες σας να πάρει όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα σε κάθε δεδομένη στιγμή. Το είδος των αρνητικών επιπτώσεων που κυρίες βιώνουν όταν επιλέγουν να κάνουν χρήση αυτών των φαρμάκων, ιδιαίτερα τα ανδρογόνα αυτά όπως η τεστοστερόνη είναι ένα πάρα πολύ χειρότερη από ό, τι το παραπάνω.

Πρόσβαση

Όσον αφορά την ευκολία πρόσβασης, η πραγματικότητα είναι ότι είναι παράνομες ενώσεις χωρίς κλινική ιατρική συνταγή, έτσι ώστε η ευκολία πρόσβασής σας θα είναι μέσα στη μαύρη αγορά (ό, τι καλύτερο και για την ποιότητα). Επιπλέον, αν έχετε συλληφθεί στην κατοχή τους χωρίς ιατρική συνταγή μπορεί να αντιμετωπίσει μέχρι και 5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα!

Μήνυμα σε όλους ότι μπορεί να σκέφτηκε στεροειδή Σχετικά Λήψη

Να μην αισθάνονται πραγματικά την απαίτηση να λάβει φάρμακα για σημαντικά κέρδη μόνο και μόνο επειδή μπορεί να φαίνεται το μέσα πράγμα στο γυμναστήριο σας. Η επίτευξη τεράστια κέρδη παίρνει προσπάθεια και ασθενείς ακόμη δεν υπάρχει ποτέ μια πολύ καλύτερη αίσθηση από ό, τι προσπαθεί, καθώς και την επίτευξη κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ στο τέλος της.

Αν είστε αγωνίζονται ή αισθάνεστε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια, στη συνέχεια, να πάρετε κάποια επαγγελματική συμβουλή. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να ξεπεράσει μια διάρκεια 12 εβδομάδων, με μια εξειδικευμένη βοήθεια θα σας κάνει σίγουρα θα αναρωτηθείτε γιατί ποτέ και θεωρείται στεροειδή.

No comments:

Post a Comment