Friday, January 18, 2019

Αναβολικά στεροειδή Vs Prohormones Όπως Μεθυλ 1-D

Τα αναβολικά στεροειδή είναι τεχνητές ενώσεις που συνδέουν με την μέθοδο οι ορμονικοί παράγοντες αρσενικό φύλο τρέξει. λειτουργία στεροειδή να διαφημίσει την ανάπτυξη των σκελετικών μυών, καθώς και την ανάπτυξη των ανδρικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών σε άνδρες όσο και τις γυναίκες. Θεωρείται δηλαδή ήταν κατά τη δεκαετία του 1930 ότι οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι τα αναβολικά στεροειδή μπορεί στην πραγματικότητα να προωθήσει την ανάπτυξη του σκελετικού μυϊκού ιστού και αυτό δυστυχώς προκάλεσε η κατάχρηση των συμπληρωμάτων στεροειδών για να ξεκινήσει με το από εργολάβους σώματος, καθώς και αρσιβαρίστες όσο και αργότερα από άλλους αθλητές σε μια σειρά από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Έχει πραγματικά διευκρινίζεται πλέον ότι στεροειδές κατάχρηση είναι τόσο εκτεταμένη στον αθλητισμό που μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα κάποιων ανταγωνιστών και έναν αυξανόμενο αριθμό των επαγγελματιών αθλητών είναι να αποκλειστεί για χρήση ανήθικη συμπληρώματα.

Προορμόνες είναι συγκρίσιμα ως προς τη δομή, εντελώς φυσικά και έχουν κάποιες λειτουργικές διαφορές που τα καθιστούν «πολύ ασφαλέστερη», όπως οδοντιατρική εκπροσώπους. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να πάρουν τα τρελά επίπεδα που τα στεροειδή μπορεί, το μπορεί να φτάσει «ορθολογική» βαθμούς ανδρογόνων ενισχυτική. Μια μελέτη που χρησιμοποιεί 5-DHEA έχει αυξανόμενους βαθμούς τεστοστερόνης τόσο υψηλές όσο περίπου 500 mg ενέσεις τεστοστερόνης ανά εβδομάδα! Δεν μπορείτε απλά να πάρετε από το ράφι 5-DHEA όμως καθώς και την πρόβλεψη τέτοιου είδους αποτελέσματα. Επιπλέον, δεν είναι οριστικό, αλλά κάνουμε δώσει κάποια κατανόηση για το πόσο μπορεί να γίνει με την πραγματική προορμόνες. Προορμόνες πρέπει ένζυμα για να γίνουν ενεργά το οποίο ποσοστό στοιχείο που περιορίζει είναι αυτό που μπορεί να τους δώσει τη δυνατότητα να είναι πολύ πιο ασφαλής. Ομοίως, τυπικά REAL προορμόνες (όχι τα γκρίζα στεροειδή αγοράς) δεν λοβός κάθε είδους εκπροσώπους του ήπατος τονίζοντας. Γνήσια προορμόνες που είναι νόμιμη σύμφωνα με τα πρότυπα DSHEA δεν έχουν την ομάδα 17aMethyl που προκαλεί το άγχος του ήπατος. Αν δείτε αυτό στον τύπο, αποστασιοποιηθεί από. Η βιομηχανία έχει πραγματικά πάρει μακριά από την ευθύνη των παραγωγών σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, καθώς κάνουν πολύ άσχημη κοκτέιλ που ρίχνουν φροντίδα στον αέρα.

Ένας από τους κύριους λόγους που τα άτομα καταλήγουν να συνδέονται με την κατάχρηση στεροειδών είναι ότι μπορούν να δουν τις επιπτώσεις που έχει για το σώμα τους, καθώς και τη βελτίωση που φέρει την αθλητική απόδοση τους. Τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί έχουν εφαρμόσει άκαμπτες μέθοδοι για την πρόληψη της κατάχρησης στεροειδών στον αθλητισμό, ωστόσο υπάρχουν κάποια ολοκαίνουργια φάρμακα σχεδιαστής που μπορεί να περάσει ανακάλυψη οπότε το πρόβλημα δεν είναι η φροντίδα του. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν στεροειδή και προορμόνες αποκάλυψε ότι δεν είναι αθλητές ή το σχολείο του παιδιού, ωστόσο οι ενήλικες που έχουν επίπεδα πανεπιστημίου, καθώς και ότι θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε το ιδανικό τους. Η ρύθμιση είναι γεμάτη από οιστρογόνα, όπως η ανησυχητική BPA ή δισφαινόλη Α, η οποία είναι σε πολλά ποπ δοχείων και επίσης πλαστικά. BPA μπορεί να μιμούνται τα οιστρογόνα στον οργανισμό, αποτίναξη τυπική ισορροπία σας. Στην περίπτωση αυτή, προορμόνες και τα στεροειδή μπορούν να επωφεληθούν οι άνθρωποι. Επιπλέον, μεταξύ των μεγάλων «φόβους», το οποίο είναι ο καρκίνος του προστάτη, φαίνεται να είναι επιπλέον σχετικά με οιστρογόνα, ανδρογόνα από όπως η τεστοστερόνη. Σε αντίθεση με τα ξενο-οιστρογόνα στη ρύθμιση, δεν βλέπω άμεσα κανένα λόγο να μην πάρει τα πράγματα όπως προορμόνες να φέρει το σώμα πίσω δεξιά στην ισορροπία.

Πολλά άτομα ανακατεύομαι σε στεροειδή, προκειμένου να ενισχυθεί το μέγεθος των μυών τους ή να μειώσουν την ποσότητα του λίπους του σώματος που έχουν. Παρά το γεγονός ότι τα στεροειδή είναι αποτελεσματικά στην ενίσχυση της αποδοτικότητας, καθώς και την ενίσχυση της μυϊκής μάζας δεν έρχονται χωρίς προβλήματα. Οδοντιατρική αναβολικά στεροειδή μπορεί να έχει σοβαρές βαθιές επιπτώσεις για τα πολυάριθμα όργανα του σώματος του σώματος. Η ένταση των ζημιών που προκάλεσε στο σώμα εξαρτάται από το είδος της ιατρικής που έχει πράγματι καταναλώθηκαν, την ποσότητα και το χρονικό διάστημα για το οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί τα στεροειδή. Θεωρείται ότι τα ενέσιμα στεροειδή έχουν μικρότερο αρνητικές επιπτώσεις σε σύγκριση με από του στόματος φάρμακα ως αποτέλεσμα την χρήσιμη ομάδα 17aMethyl.

Το ήπαρ μπορεί να γίνει ζημιώνονται εάν οι στόματος αναβολικά στεροειδή λαμβάνονται και πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει κύστεις, ίνωση, η καλοήθης καθώς και κακοήθης όγκους, καθώς συνήθως προκαλούν το ήπαρ να εξασθενήσει με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι συνήθως αναμένεται. Εάν το ήπαρ έχει εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα από του στόματος στεροειδή μπορεί να ξεκινήσει τονίζοντας αντιπροσώπους. Μόνο οι οδοντιατρικές στεροειδή με την ομάδα μεθυλίου 17α έχουν αυτό το ζήτημα, καθώς και αμέσως μετά ότι εάν τα στοιχεία κατάχρηση. Παρόλα αυτά, με τα ηλίθιοι δημιουργία αυτών των μικτών ποτών, είναι σίγουρα απαραίτητο να παρακάμψετε αυτές 17aMethyl παραλλαγές τόσο για τις τακτικές και έκτακτες εκδόσεις. Επίσης, είναι σημαντικό να μην καταναλώσουν ή κατάχρηση διάφορα άλλα φάρμακα κατά τη λήψη απαγορεύεται οδοντιατρική στεροειδή. Ρεάλ φυσική προορμόνες δεν έχουν αυτές τις παρενέργειες, με την εξαίρεση των δυνητικά στιγμιαία το κλείσιμο φυσική σας παραγωγή LH η οποία μπορεί να ελαχιστοποιήσει όλα-τα φυσικά παραγωγής τεστοστερόνης σας. Δεδομένου ότι είστε συμπλήρωση με εξωτερικό ανδρογόνα, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα, ενώ «σε κύκλο». Οι άνθρωποι συχνά έχουν την τάση να πάρει πόντους, όπως Nolvedex καθώς και Arimidex στην υπόγεια αγορά ή να αντιπροσώπους, όπως 3-βήτα-υδροξυ-Urs-12-En-28-ικό οξύ και 2-φαινυλ-Di-βενζυλο-βενζοπυραν-4-One άμεσα διαθέσιμη όπως όλοι-φυσικά συμπληρώματα. Αυτά πέρα ​​από τα πράγματα όπως το ελλαγικό οξύ, καθώς και η ρεσβερατρόλη, μπορεί να βοηθήσει την ανάκτηση σας συμβεί πιο γρήγορα, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό θα συμβεί σίγουρα από μόνη της.

Τα αναβολικά στεροειδή είναι προσεκτικά συνδέονται με ανδρικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη, αν τα φάρμακα κατάχρηση το σύστημα αρσενικό αναπαραγωγής είναι σε κίνδυνο βλάβης. Μακράς διάρκειας έκθεση μπορεί να προκαλέσει η δύναμη των ανδρών ορμονικών παραγόντων, όπως η LH και FSH μπορεί να μειωθεί δραστικά και ένα πρόσωπο που θα μπορούσε μάλιστα να ασχοληθεί με αρσενικό ανάπτυξης προτομή. Αυτό, ωστόσο, έχει δείξει να αποσβέσει σε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από μόνη της. Προορμόνες είναι συγκρίσιμα, ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν έχουν το συκώτι τονίζοντας εκπροσώπους. Προϊόντα όπως μεθυλο 1-D από την LG Sciences μπορεί να ανταποκριθεί στις ενεργεί αυτά τα αποτελέσματα με την προσθήκη των αντι-αρωματάσης παράγοντες και αναστολείς των οιστρογόνων, καθιστώντας το ένα από τα λίγα προϊόντα που να πληρούν τα κριτήρια μου για ένα νόμιμο τύπο.

Κυρίες που λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή είναι επίσης σε κίνδυνο ζημιών, καθώς μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης ορμονών που με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε μια διαταραγμένη έμμηνο κύκλο. Η λήψη στεροειδών μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την ακμή, απώλεια μαλλιών, τα μαλλιά πρόσωπο, καθώς και τη μείωση του μαστού στις γυναίκες. Αν οι γυναίκες mosting πιθανό να τους πάρει, είναι πολύ καλύτερα μακριά με τα παράγωγα νανδρολόνη, όπως 19NorDHEA. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κύριος virulizing όψη, η μετατροπή σε DHT λείπει και να αλλάξει από την πιο καλοήθη DHN.

Εκείνοι που λαμβάνουν οδοντιατρική στεροειδή ενισχύσει τον κίνδυνο ότι οι θρόμβοι αίματος θα αποτελέσει σίγουρα στα αιμοφόρα αγγεία και τα φάρμακα μπορούν δυνητικά να διακόψει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην καρδιά πολλά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να αντλεί το αίμα σε όλο το σώμα πέραν του ότι έχει την προοπτική να αυξάνουν τη χοληστερόλη. Είναι σημαντικό να πάρετε τον εαυτό σας ελεγχθεί πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε νόμιμη ή παράνομη ορμόνη να εγγυηθεί ότι δεν χρειάζεται μια πάθηση προϋπάρχουσα. Ομοίως, δεν έβλαψε να λάβει κάποια συμπληρώματα βοήθειας, όπως CoQ10, Hawthorn Berry, ιχθυέλαιο και Ν-ακετυλο-κυστίνη. Prohormones όπως Μεθυλ 1-D έχουν ήδη ορισμένα από αυτά τα στοιχεία κατασκευάζονται, ωστόσο επιπλέον συμπληρώματα είναι πάντα μια καλή πρόταση.

Τα στεροειδή είναι παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε Ελεγχόμενη λίστα ελέγχου ουσίας Τακτοποίηση III. Marketing ή να θέτουν αυτές τις εκπροσώπους μπορεί να έχει ένα σφιχτό πρόστιμο. Αληθινή προορμόνες όπως μεθύλιο 1D εξαιρούνται από αυτές τις λίστες ελέγχου, καθώς και την απόλαυση από το γεγονός ότι, ως αποτέλεσμα της αγαπημένου ασφάλειά τους. Ομοίως, το πραγματικό προορμόνες θα πρέπει να ικανοποιήσει DSHEA που είναι η ρύθμιση FDA. Πραγματικά λίγα προϊόντα ικανοποιούν αυτά τα πρότυπα, καθώς και οτιδήποτε με 17aMethyl είναι άμεσα στην επίθεση της DSHEA.

Αν θέλετε την πιο αποτελεσματική ισορροπία των ορμονών για το σώμα σας, ρίξτε μια ματιά σε μεθυλο 1-D από την LG Sciences, έχει μια σειρά από θρεπτικά συστατικά που πρέπει να βοηθήσει την ενίσχυση της μετατροπής και τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων. Φυσικά, η επιστημονική έρευνα είναι προκαταρκτική και, επίσης, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη πειστικά και τα αποτελέσματα βασίζονται πάντα στην σωστή διατροφή και την προπόνηση. Επιπλέον, αυτό το σύντομο άρθρο δεν περιλαμβάνει κλινική ενθαρρύνει και πάντα να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας πριν από την έναρξη κάθε είδους πρόγραμμα διατροφής, καθώς και το πρόγραμμα προπόνηση μαζί με τα συμπληρώματα. Χρησιμοποιηθεί σωστά, νομίζω μεθυλο 1-D να είναι μια ασφαλής επιλογή για παράνομη στεροειδή, ωστόσο, πρέπει απλά να χρησιμοποιηθούν είναι άτομα άνω των 21.

No comments:

Post a Comment