Saturday, January 19, 2019

Steroidlerin Potansiyel Güvensiz Yan Etkileri

Aslında fitness merkezi her gün gidip kıçının kapalı çalışıyoruz. Sen tavuğun ton yemek ve bazı kas dokusu artışı görmek, alkol sağlıklı protein titrer tüketir. Mutlusun. Sonra sağlık kulübünde yeni adam hızla gerçek kocaman oluyor gözlemleyin. O sadece 3 ay önce başlayan ve yarın yokmuş gibi de o boyutuna yerleştirerek ediyor. Ne ???

Açıkçası o roids üzerine alır ve aynı zamanda başlangıç ​​Eğer havlu atmadan veya trene binmek gerekip gerekmediğini merak. Bu kışkırtıcı. Neden sadece çeşitli diğer adam ile karşılaştırıldığında par sonuçları görmek için gidiyoruz ne zaman fonksiyon çok zor.

Steroidler kuşkusuz ancak onlar buna değer, işe? Ve ayrıca onlar garantilidir?

Teknik Cıbırca:

Sayısız ayırt edici steroidler aslında bitki, hayvanlarda tespit edilmiş ve ayrıca Fungis var. Kas gelişimi ile ilişkili steroidler denir anabolik steroid .

Anabolik steroidler hücre gelişimi ve doku ve kemik departmanı reklamını tamamen doğal ve yapay steroid hormon ajanların bir ders vardır. Onlar sadece yanı kas kütlesi dokusu ancak çeşitli diğer vücut organları etkilemez. Testosteron en güçlü doğal anabolik steroid olduğunu.

Testosteron ağırlıklı erkeklerin testicals yanı sıra bayanlar yumurtalıklarda salgılanır. Bu birincil adam seks hormon ajandır. Ortalama olarak, yetişkin erkek vücut yetişkin bir bayanın vücudunun testosteron yaklaşık yirmi katını oluşturur.

Testosteron normal ergenlikte erkeklerde artırır ve aynı zamanda bu etkiler oluşturur:

  • Yükseltilmiş libido ve ayrıca montajı frekansı
  • Kasık saç umbilikus doğru yukarı yanı sıra üst bacaklar içerir
  • Yüz saç (favoriler, sakal, bıyık).
  • Üst vücut saç, periareoler saç, perianal saçlar.
  • Fiziksel şiddet ya da düşmanca için Boosted eğilimi.
  • Yüz azalır deri altı yağ.
  • Geliştirilmiş kas kütlesi dayanıklılık hem de kütlesi.
  • sesin kalınlaşması.
  • Adam'ın elma Büyüme.
  • testislerde spermatojenik hücreleri, erkek üreme geliştirilmesi.
  • çene, kaş, çene, burun ve yüz kemik şekillerinin de yenileme geliştirilmesi.
  • Omuzlar göğüs kafesi arttıkça da genişler.

Tehlikeler:.

anabolik steroidler ile yan etkileri ilaç, dozun, kullanım süresi ve bireysel hassasiyet ve aynı zamanda reaksiyon çeşidine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Size karşı dürüst olmak gerekirse, bir sopa halledeceksin çok daha fazla hikayeleri ve steroid sonuçları hakkında yanlış vardır. Oysa bir çok daha tipik birkaç yanı sıra kaydedilen sonuçlar aşırı akne, yüksek kolesterol, yüksek tansiyon, iktidarsızlık, ve aynı zamanda ruh hali sayılabilir.

Yani eğer bundan sonra gitmeye hazırız, bununla başa inanıyorum ... Eh, aslında.

sözleşmeli testicals yanında (kas kazanç için ne gerekliyse gibi) büyük dozları almak bireylerin duygularını kontrolünü kaybeder ve ayrıca huysuz ve gerçekten agresif bir türlü olmuyor. Küçük noktalar onları histerik deli yapabilirsiniz. Bu "roid çılgınlığı" denen şeydir.

Avustralya Tıp Dergisi'nde yayınlanan bir vaka çalışması (165: 222 -26) aklında anabolik steroidler etkilerini ilişkin kanıtları inceledik.

Örneğin bir pençe çekiç olarak tanımlanan bir araç kullanan ölümüne iyi yarımı yendi bir 29 yaşındaki bir vücut oluşturucu merkezli. O bu korkunç eylemi yaparken, onun 4 çocuk evin bir daha kısmında kalmıştır. O sonra kendini başından vuran. Bu olaydan önce, onun ikamet hayat "mutlu." denmiştir.

Bu erkek aslında birkaç yıldır açık ve kapalı steroid kullanmıştı ve 7 hafta cinayetten önce, o bir steroid Winstrol-V dahil yığını yanı sıra Sustanon, hem enjekte steroid kullanmıştı. Bir sonraki idrar muayenesi o ayrıca Valium, bir kas depresan ve anti-anksiyete ilaçları kullanılmaktadır ortaya koydu.

kaybettiğinizde ve üzgün inanılmaz iri parça olmak sonuna kadar muhtemel mosting olan steroid, bu önermez. Ama kesinlikle çan uyarı çağırır.

Çok Daha Kötü Haber - ya Roids alarak durdurmak sorunlar bitmiyor. Steroid kullanan bireyler kendilerine bir güven oluşturabilir. Bu da onların kullanan çıktığınızda onlar kesinlikle geri çekilmesi yoluyla gidecek gösterir. Onlar gerçekten, bir sürü ter, sıkıntılarınızı var, onların mide hasta hissediyorum başım dönüyor ve dispirited edilebilir.

Ayrıca, Onlar yasaktır - (Eğer sorgulama edildi) :.

Steroidler ancak satmak veya onları sokakta satın almak yasa dışıdır veterinerler ve ayrıca doktorlar tarafından kullanılmak üzere yasal bulunmaktadır. steroidler sokakta veya sağlık kulübü pazarlanan, bunlar sadece tehlikeleri yükseltir diğer çeşitli şeylerle genellikle karıştırılır.

Steroidler ayrıca Olimpiyatları ve en uzman spor gibi amatör spor yasadışı ilan edilmiştir. onlar değerlendirilir ve kütle çekim steroid kullanmış olduğu keşfedilen sonra birkaç Olimpiyat profesyonel sporcular madalyalarını kaybetti.

Onlar Emin misiniz :.

Bugüne kadar - Kortizon kas kütlesini artırmak için gidiyoruz.

No comments:

Post a Comment