Saturday, January 19, 2019

На потенциално опасни странични ефекти на стероиди

Може да са действително ще фитнес център всеки ден и работата си задника. Можете консумират алкохол здравословен протеин трепери, да се хранят тона кокошка, и да видите някои мускулна тъкан печалба. Ти си щастлив. След това, което наблюдавате в новия човек в здравен клуб става огромна застроена бързо. Той току-що започна преди 3 месеца, а също така той е пускането на размер като че няма утре. Какво???

Очевидно той получава по roids и също ви започне да се чуди дали е необходимо да се откъснем в кърпа или да получите във влака. Това е съблазнително. Защо функция толкова трудно, когато сте само ще видим под-номинална резултати в сравнение с различните другия.

Стероиди несъмнено работят, но те са си струва? И също така са гарантирани те?

Техническият безсмислици:

Многобройни отличителни стероиди действително са идентифицирани в растителните, животни, а също и гъбички. Стероидите, свързани с развитието на мускулите се наричат анаболни стероиди .

Анаболни стероиди са курс на всички естествени и синтетични стероидни хормонални средства, които рекламира клетъчно развитие и отдел на тъкан и костите. Те не само да повлияе на мускулната маса тъкан, но различни други органи на тялото, както добре. Тестостеронът е най-мощният естествен анаболен стероид.

Тестостеронът се отделя главно в testicals на мъже, както и яйчниците на дами. Това е основният човек секс хормонален агент. Като цяло, мъжкото тяло възрастен генерира около двадесет пъти количеството на тестостерон в тялото на всяко дамска възрастен.

Обикновено тестостеронът увеличава при мъжете в пубертета, а също така създава тези въздействия:

  • Повдигнат либидо и ерекция честота
  • Пубиса включва горната част на краката, както и нагоре към пъпа
  • Окосмяване по лицето (бакенбарди, брада, мустаци).
  • Горна окосмяване по тялото, periareolar коса, анални коса.
  • Усилено склонност към физическо насилие или враждебни.
  • Подкожна мастна тъкан в лицето намалява.
  • Засилено мускулна маса издръжливост, както и маса.
  • Задълбочаване на глас.
  • Ръст на адамовата ябълка.
  • Развитие на сперматогенеза клетки в тестисите, на мъжката плодовитост.
  • Развитие на челюстта, веждите, брадичката, носа, а също и обновяването на лицето костни форми.
  • Раменете се разширяват, както и гръдния кош се увеличава.

Опасностите :.

Страничните ефекти от използването на анаболни стероиди се различават в зависимост от вида на лекарството, доза, период на използване, както и индивидуална чувствителност и реакция.

За да бъда откровен с вас, че има много повече истории и погрешни схващания за стероидни резултати, отколкото можете да мушкам пръчка. И все пак някои от много по-традиционни, както и записани резултати включват и много акне, висок холестерол, високо кръвно налягане, импотентност, както и промени в настроението.

Така че, ако смятате, че може да се справи с това, че след това сте добре да тръгвам ... Е, всъщност не.

Освен договорените testicals, физически лица, които вземат големи дози (като това, което се изисква, за да натрупа мускулна) могат да загубят контрол над чувствата си, а също и в крайна сметка е ексцентричен и наистина агресивен. Малки точки могат да ги направят истерично луд. Това е, което се нарича "Roid лудост".

казус издаден през австралийски медицински журнал на (165: 222 -26) разгледа доказателствата относно ефектите на анаболни стероиди на ума.

В случай, съсредоточена върху 29-годишният строител орган, който победи по-добре си почти до смърт използване инструмент, описан като чук. Докато той извършил това ужасно деяние, неговите 4 деца са останали в още една част от къщата. Той след това се е застрелял в главата. Преди този инцидент, живота си жилище е бил наречен "щастлив.".

Този мъж всъщност е използвал стероиди и изключване на няколко години, и 7 седмици преди убийството, той е използвал стероиди стека включително Winstrol-V, както и Sustanon, както и инжекционни стероиди. А по-късно изследване на урината разкри, че той допълнително използвана Валиум, мускулна депресант, а също и анти-тревожност лекарства.

Това не предполага, ако вземете стероиди сте mosting вероятно ще го изгуби и в крайна сметка е разстроен невероятно парче. Но това е абсолютно призовава предупреждение камбани.

Много още лоши новини - Проблемите не спират, когато сте спрели приема на roids двамата. Лицата, които използват стероиди могат да създават се разчита на тях. Това показва, че те със сигурност ще мине през теглене, когато те се откажат от използване. Те могат да се чувстват прилошава им, има неудовлетвореност, пот и един куп, наистина се чувствате замаяни и се отчаян.

Също така, те са забранени - (В случай, че са под въпрос) :.

Стероидите са законни за употреба от ветеринарните лекари и лекари също обаче, че е незаконно да се продават или да ги закупят на улицата. Когато стероиди се продават на улицата или в здравен клуб, те са обикновено се смесва с различни други неща, които просто повдига опасности.

Стероидите са допълнително са обявени за незаконни от аматьорски спортове като Олимпийските игри и най-специализираните спортове. Няколко Олимпийските професионалните спортисти са изгубили своите медали, след като те са били оценени и открих, че е използвал стероиди за маса нагоре.

Дали са застрахованият :.

Стероидите ще се увеличи мускулната маса - До момента.

No comments:

Post a Comment