Saturday, January 19, 2019

De potentielt usikre bivirkninger af Steroider

Du har faktisk stået til fitnesscentret hver dag og arbejder røven ud. Du indtager alkohol sund protein skælver, spiser tonsvis af høne, og se nogle muskelvæv gevinst. Du er glad. Så du observere den nye mand i motionscenter bliver enormt faktiske hurtigt. Han begyndte bare 3 måneder siden og også han placerer på størrelse ligesom der ingen i morgen. Hvad???

Klart han får på roids og også dit udgangspunkt for at spekulere på, om du har brug for at smide håndklædet i ringen eller komme på toget. Det er fristende. Hvorfor funktion så hårdt, når du kun kommer til at se sub-par resultater i forhold til de forskellige anden fyr.

Steroider utvivlsomt arbejde, men er de værd? Og også de er sikret?

Den tekniske Gibberish:

Talrige markante steroider rent faktisk er blevet identificeret i planteceller, dyr, og også fungis. De steroider er forbundet med muskel udvikling kaldes anabolske steroider .

Anabolske steroider er et forløb med alle naturlige og kunstige steroid hormonelle midler, der reklamerer celleudvikling og afdeling af væv og knogle. De er ikke bare påvirke muskelmasse væv, men forskellige andre kroppens organer så godt. Testosteron er det mest kraftfulde naturlige anabolske steroid.

Testosteron er hovedsageligt udskilles i testicals af mænd såvel som æggestokkene af damer. Det er den primære mand sex hormonelle middel. I gennemsnit den voksne mandlige krop genererer omkring tyve gange mængden af ​​testosteron i en voksen dame krop.

Testosteron øger normalt hos mænd i puberteten og også skaber disse påvirkninger:

  • Hævet libido og også erektion frekvens
  • Kønsbehåring inkluderer lår samt op mod navlen
  • Skæg (bakkenbarter, skæg, overskæg).
  • Øvre kropsbehåring, periareolar hår, perianal hår.
  • Forbedrede tilbøjelighed til fysisk vold eller fjendtlig.
  • Spæk i ansigt aftager.
  • Forbedret muskelmasse udholdenhed samt masse.
  • Uddybning af stemmen.
  • Vækst af adamsæble.
  • Udvikling af sædcelledannende celler i testiklerne, mandlige fertilitet.
  • Udvikling af kæben, øjenbryn, hage, næse, og også renovering af ansigtet knogle former.
  • Skuldre udvide samt brystkassen stiger.

Farerne :.

Bivirkningerne ved anvendelse af anabolske steroider er forskellige afhængigt af typen af ​​medicin, dosis, brugsperiode samt individuelle følsomhed og også reaktionen.

For at være lige med dig, er der mange flere historier og misforståelser om steroid resultater end du kan stikke en pind på. Alligevel et par af de meget mere typiske samt indspillet resultater omfatter ekstrem acne, højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk, impotens, og også humørsvingninger.

Så hvis du tror, ​​du kan klare det, efter at du er god til at gå ... Nå, ikke faktisk.

Udover de aftalte testicals, kan personer, der tager store doser (ligesom hvad der kræves for muskel gevinst) mister kontrollen over deres følelser, og også ender med at blive sur og virkelig aggressiv. Små punkter kan gøre dem hysterisk gal. Dette er, hvad der kaldes "roid dille".

En sag undersøgelse udgivet i den australske Medical Journal (165: 222 -26) undersøgte den dokumentation om virkningerne af anabolske steroider på sindet.

Den instans centreret om en 29-årig bodybuilder der slog hans bedre halvdel ihjel udnytte et værktøj beskrives som en klo hammer. Mens han begik denne frygtelige handling, hans 4 børn forblev i en mere en del af huset. Han efter der skød sig selv i hovedet. Før denne hændelse, havde hans bopæl liv blevet kaldt "lykkelig"..

Denne mandlige havde faktisk brugt steroider og slukkes i flere år, og 7 uger før mordet havde han brugt et steroid stak herunder Winstrol-V samt Sustanon, både injicerbare steroider. En senere urin undersøgelse afslørede, at han yderligere udnyttet Valium, en muskel depressivt og også anti-angst medicin.

Dette tyder ikke på, hvis du tager steroider du Møsting tilbøjelige til at miste det, og ender med at blive en forstyrret utroligt luns. Men det er absolut kalder advarsel klokker.

Meget flere dårlige nyheder - Problemerne stopper ikke, når du stopper med at tage roids enten. Personer, der udnytter steroider kan skabe en afhængighed af dem. Det betyder, at de vil helt sikkert gå gennem tilbagetrækning, når de holder op at udnytte. De kan føle sig syg til deres mave, har frustrationer, sved en hel masse, virkelig føle sig svimmel og blive modløs.

Desuden er de forbudt - (I tilfælde blev du spørgsmålstegn) :.

Steroider er lovlige til brug for dyrlæger og også læger, men det er ulovligt at sælge eller købe dem på gaden. Når steroider markedsføres på gaden eller i et motionscenter, er de typisk blandet med forskellige andre ting, som bare hæver din farer.

Steroider er desuden forbudt fra amatørsport ligesom OL og mest specialiserede sportsgrene. Adskillige olympiske professionelle sportsfolk har mistet deres medaljer efter de blev evalueret og opdagede at have brugt steroider til masse op.

Er de Assured :.

Steroider kommer til at øge din muskelmasse - Langt.

No comments:

Post a Comment