Saturday, January 19, 2019

Potentsiaalselt Unsafe kahjulikud mõjud Steroidid

Sa tegelikult läheb jõusaali igapäevaelu ja töötamise oma tagumik maha. Sa tarbivad alkoholi terve valgu väriseb, süüa tonni kana, ja vaata mõned lihaskoest kasum. Sa oled õnnelik. Siis jälgida uue inimene terviseklubi muutub tohutu tegelik kiiresti. Ta lihtsalt hakkas 3 kuud tagasi ja ka ta turule suurus nagu pole homme. Mida???

Selgelt ta satub roids ja ka oma hakanud mõtlema, kas teil on vaja Chuck rätik või saada rongis. See on ahvatlev. Miks funktsioon nii raske, kui sa ainult näeme sub-par tulemusi võrreldes teiste erinevate kutt.

Steroidid kahtlemata tööd, aga nad on seda väärt? Ja ka on nad tagatud?

Tehnilise seosetu:

Arvukad eristavaid steroidid on tegelikult tuvastatud taim, loomad ja ka FUNGIS. Steroidid seotud lihaste areng nimetatakse anaboolsed steroidid .

Anaboolsed steroidid on muidugi loomulik ja kunstlik steroid hormonaalsed ained, mis reklaamivad raku arengu osakonna ja sidekoe. Nad mitte ainult mõju lihasmassi koe kuid mitmed teised elundites samuti. Testosteroon on kõige võimsam looduslik anaboolsete steroidide.

Testosteroon on peamiselt sekreteeritakse testicals meestest samuti munasarjad daamid. See on esmane meest suguhormonaalset ainega. Keskmiselt täiskasvanud meessoost keha genereerib umbes kakskümmend korda rohkem testosterooni täiskasvanu daami keha.

Testosteroon tavaliselt suurendab meestel puberteedieas ja loob ka need mõjud:

  • Reljeefne libiido kui ka erektsiooni sageduse
  • Häbemekarvad sisaldab reie samuti üles poole naba
  • Näo juuksed (põskhabeme habe, vuntsid).
  • Ülakeha juuksed, periareolar juuksed, perianal juuksed.
  • Võimendatud kalduvus füüsilise vägivalla või vaenulik.
  • Nahaalune rasvkude nägu väheneb.
  • Tõhustatud lihasmassi vastupidavus samuti mass.
  • Süvendamine hääl.
  • Kasv Kõrisõlm.
  • Development spermatogeensete rakud munandid, meeste viljakust.
  • Arendamine lõualuu, kulmude, lõug, nina ja ka renoveerimine nägu luu kuju.
  • Õlad avardada samuti rinnakorvi suureneb.

Ohud :.

Kõrvaltoimeid lehe anaboolseid steroide erineb sõltuvalt liigist ravimi annus, aja kasutamine samuti individuaalsest tundlikkusest ja ka reaktsiooni.

Et olla teiega otsekohene, seal on palju rohkem lugusid ja väärarusaamu steroid tulemusi kui saate pistma põrkama. Kuid mõned palju tüüpiline samuti salvestatud tulemuste hulka äärmise akne, kõrge kolesteroolitase, kõrge vererõhk, impotentsus ja ka meeleolumuutused.

Nii et kui sa usud, et suudad toime tulla, et pärast, et sa oled hea minna ... Noh, tegelikult ei.

Lisaks lepingu testicals isikud, kes võtavad suure annuste (nagu milline on vajalik lihaste võita) võib kaotada kontrolli oma tundeid ja ka lõpuks on kipakas ja tegelikult agressiivne. Little punkte saab teha neid hüsteeriliselt hullu. See on see, mida nimetatakse "roid hullusega".

Juhtumiuuring vabastatakse Austraalia Medical Journal (165: 222 -26) uuris tõendeid mõju anaboolsed steroidid on meeles.

Juhul keskendunud 29-aastane keha ehitaja, kes peksid oma parem pool surnuks kasutades tööriista kirjeldada küünis haamer. Kuigi ta pani selle kohutava teo eest, tema 4 last jäi veel üks osa maja. Ta pärast seda tulistas ennast pähe. Enne seda intsidenti tema elukoha elu oli nimega "õnnelik.".

See mees oli tegelikult kasutatud steroidid ja välja mitu aastat ja 7 nädalat enne mõrva, ta oli kasutanud steroid virna sealhulgas Winstrol-V samuti Sustanon, nii süstitavate steroidide. Hiljem uriini analüüs näitas, et ta lisaks kasutada Valium, lihaste depressant ja ka anti-ärevuse ravimid.

See ei näita, kui te võtate steroide te mosting tõenäoliselt kaotab selle ja lõpuks on ärritunud uskumatu kamakas. Aga see absoluutselt nõuab hoiatus kellad.

Palju Bad News - probleemid ei lõpe, kui te lõpetate roids kas. Üksikisikud, et kasutada steroide saab luua sõltuvust neist. See näitab, et need lähevad kindlasti läbi võõrutamise kui nad loobuda kasutades. Nad võivad tunda haige oma kõhuga, on pettumusi, higi palju, tõesti pearinglust ja tuleb masendatud.

Samuti Nad on keelatud - (Kui sa olid küsitlemise) :.

Steroidid on seaduslik kasutamiseks loomaarstid ja ka arstid aga see on ebaseaduslik müüa või osta neid tänaval. Kui steroidid turustatakse tänaval või terviseklubi, nad on tavaliselt segatud mitmete teiste asju, mis lihtsalt tõstab teie ohtudest.

Steroidid on lisaks keelustati alates harrastusspordi nagu olümpiamängudel ja kõige spetsialist sport. Mitmed Olympic professionaalsed sportlased on kaotanud oma medalid pärast hinnati ja avastasin, et on kasutanud steroide mass üles.

Kas nad kinnitasid :.

Steroidid on kavatse suurendada oma lihasmassi - kaugelt.

No comments:

Post a Comment